. Ugyan ez csak sűrűbbre főzve és fűszerezve,
majdnem Ketchup lesz, ezt én nagyon szeretem, beletenni olyan ételekbe, amihez
illik vagy kell bele paradicsom, de a sült húsokra is teszek utólag, vagy éppen
a Bolognaihoz.
Na és a zöldek félérettek savanyúságnak, a savanyúnak leginkább
a koktélok mennek, egyszerűen imádjuk, a nagyokat inkább a vegyesbe szoktam
szeletelni. De idén már szeretnék eltenni paradicsom csatnit, illetve szeretném
ki próbálni a rántott zöld paradicsomot, pirosat már sütöttem pirítóshoz az
mondjuk nagyon finom volt. De láttam már olyan receptet is ahol a zöldeket
kovászolták, ezt is ki fogom próbálni, mivel évente rengeteg zöld végzi a komposzton, meg próbálom minél több módon felhasználni őket, mert ha lesznek állatok akkor ők fognak, hasznot húzni a sok éretlen paradicsomomból.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése